Confidentialitatea este prioritara in serviciile oferite.
Pentru detalii sau programari puteti apela la nr.de telefon 0757091481 L-S, 08-20 sau la adresa de email: claudiaflorescu3@gmail.com
Servicii oferite:
Testare psihologica pentru angajare
Aceste tipuri de testari se adreseaza persoanelor care doresc sa se angajeze in functii de conducere, in functii cu grad ridicat de risc, cadrelor didactice, persoanelor care doresc sa urmeze diverse cursuri de specializare/formare profesionala, persoanelor care sustin examenul in vederea ocuparii functiilor publice in structurile antifrauda etc.
Testare psihologica auto
In cabinetul nostru bateriile psihologice de teste auto cuprind probe ce se axeaza pe fiecare solicitare, atat probe ce vizeaza calitati cognitive-senzoriale (atentie, memorie, vedere spatiala), cat si teste auto care evalueaza coordonarea senzorio-motorie, coordonarea vizual-manuala, timpul de reactie, vigilenta si probe ce evalueaza nivelul de stress, rezistenta la oboseala si reactivitatea dinamica si emotionala.
In testarea auto urmarim compatibilitatea structurii psihofiziologice cu continutul obiectiv al sarcinilor sau solicitarilor din activitatea desfasurata.De asemenea, testele psihologice auto evalueaza nivelul deschiderii spre modelare si automodelare in directia valorizarii comportamentului de securitate rutiera.Testarea auto si consilierea psihologica in domeniul transporturilor urmareste prezenta la nivel de admisibilitate a capacitatilor cognitive, psihomotrice si a trasaturilor de personalitate necesare formarii si consolidarii comportamentului bazal specific activitatii de conducere auto.
Testul psihologic auto si evaluarea psihologica se finalizeaza cu emiterea unui aviz psihologic permis auto, recomandari asupra comportamentului viitor, precum si recomandari privind necesitatea efectuarii unor sedinte de consiliere psihologica.
-Testarea psihologica a persoanelor care solicita permis de conducere auto – categoriile A, B, C, CE, D, E
- Testarea psihologica si consilierea psihologica a conducatorului auto la solicitarea angajatorului / institutiei abilitate – sesizare, reexaminare, accident, redobandire permis suspendat/ anulat
Evaluari psihologice pentru soferi profesionisti - Siguranta Circulatiei
Cabinetul Psihologic este agreat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pentru examen psihologic soferi profesionisti, in conformitate cu legislatia in vigoare, certificat de agreare nr 290/19.05.2014.
Avizul psihologic tip siguranta circulatiei va reprezenta o reflectare a rezultatelor psihometrice obtinute in urma examenului psihologic, raportat la cerintele functiei examinate, precum si o concluzie a factorilor evolutivi ai parametrilor psihologici evidentiati de-alungul exercitarii activitatii profesionale.
Metodologia de testare psihologica pentru soferii profesionisti si pentru personalul din transporturi cu atributii in Siguranta Circulatiei se va adapta tipului de transport solicitat. Soferul profesionist trebuie sa dea dovada ca a atins un anumit grad de stabilitate si siguranta comportamentala in conducerea tipului de vehicul pe care trebuie sa il conduca sau il conduce deja.
Beneficiile testarii psihologice in acest domeniu sunt evidente atat pentru conducatorul auto examinat, care va cunoaste obiectiv nivelul propriilor aptitudini, cat si pentru angajator, prin asigurarea unei selectii corecte a personalului si optimizara rezultatelor. In vederea prevenirii accidentelor de munca fiecare persoana examinata, va beneficia, dupa caz, de consiliere psihologica si suport de specialitate.
Examenul psihologic pentru soferi profesionisti presupune asigurarea unui raport optim, avantajos intre calitatea serviciilor si benficiile oferite.
Evaluarile de Siguranta Circulatiei cuprind:
Aviz psihologic pentru conducatori auto profesionisti
Aviz psihologic pentru instructori si profesori legislatie
Aviz psihologic pentru persoanele cu functii de decizie – coordonatori activitate, sefi coloane, sefi autobaze, etc
Aviz psihologic pentru transport valori/bancar
Aviz psihologic pentru cei care conduc autovehicule de servici.
Evaluare psihologica pentru permis port-arma
Conform legislatiei in vigoare (legea 333/2003, legea 295/2004 si legea 17/1996), avizarea psihologica necesara obtinerii sau prelungirii permisului port-arma este necesara atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice si persoanele care poseda drept de procurare, detinere sau, dupa caz, port si folosire a armelor .
Astfel, serviciile psihologice in domeniul securitatii nationale, apararii si ordinii publice includ:
Testare psihologica pentru obtinere aviz psihologic permis port-arma pentru agentii de paza si ordine
Examen psihologic pentru obtinere aviz psihologic port-arma pentru tir sportiv (amatori si profesionisti), profesori de tir
Evaluare psihologica pentru obtinere aviz psihologic permis port-arma pentru vanatori amatori si profesionisti (detinatorii de arme de vanatoare)
Test psihologic obtinere aviz psihologic permis port-arma pentru politistii comunitari
Testare psihologica obtinere aviz port arma pentru persoanele fizice detinatoare de arme pentru autoaparare
Evaluare psihologica pentru aviz permis port arma pentru angajati si administrator ai firmelor care comercializeaza, transporta arme si munitii si a celor care executa servicii de montaj si intretinere a sistemelor de paza si alarmare.
Evaluarile psihologice din domeniul psihologiei securitatii nationale se desfasoara conform unei metodologii specifice, in functie de scopul evaluarii si se finalizeaza cu eliberarea avizului psihologic permis portarma.
Servicii psihologice de consiliere psihologica NLP, Hipnoza Eriksoniana, Dezvoltare Personala
Servicii de Biodinamica CranioSacrala Integrata
Terapia Biodinamica Cranio Sacrala Biodinamica este o terapie holistica globala, cu ajutorul ei tratandu-se toata fiinta, nu numai o boala anume. Beneficiile acestei terapii sunt maxime in:
Dureri de cap, de maxilare, migrene, dureri lombare, cervicale, de bazin
Probleme ale coloanei vertebrale, dureri articulare, dezechilibre motrice
Dureri de picioare, nerv sciatic
Tratament posttraumatic, dupa interventii chirurgicale
Autism
Dislexie, hiperactivitate
Probleme de concentrare, de invatare, de memorie
Probleme disfunctionale ale sistemului nervos
Depresii, probleme emotionale, eliberare de trauma
Probleme de metabolism
Oboseala, insomnie
In timpul sarcinii sau dupa nastere
Dupa radio/chimioterapie, etc
NU se aplica aceasta terapie in caz de : sangerari, traumatisme acute, anevrism cranian, fracture/fisuri ale craniului, meningita